Desembre 2011 / Gener 2012 - Núm. 34

Dijous, 1 de desembre de 2011 a les 00:00

Enguany s'acosta un Nadal diferent. Les paraules joia, pau, amor, felicitat, prosperitat es veuen amenaçades pels desnonaments, crisi, atur, retallades... Però cal ser positiu i mirar atentament. Arreu del món segueixen havent-t'hi brots d'esperança d'un món millor: descobriments científics, processos de pau, dictadors caiguts... Aquests són els exemples que ens han d'ajudar a aixecar la vista i el cap.

I si tornem a mirar atentament més aprop hi veurem la solidaritat quotidiana de moltíssima gent, que amb molt d'esforç, ajuden sense esperar res a canvi. A Ullastrell molta gent va col·laborar amb la Marató de TV3, amb Vida i Pau, van omplir els cistells de Càrites. Exemples quotidians del nadal diari. Un Nadal que caldrà estirar durant molts dies i es demostrarà que les paraules felicitat, amor, joia, pau, prosperitat, poden quedar en segon terme, però que tots i totes estem disposats a fer-les aflorar quan el company, amic, familiar, veí o desconegut cau i l'ajudem a aixecar-se, treballant plegats per tirar endavant en un context difícil i fosc. És en aquest moment quan cal aixecar el cap i mirar de cara la por i l'angoixa, els nervis i els dubtes, i dir-los que vencerem, que tirarem endavant, que seguirem amunt.

Ullastrell està ple d'exemples de treball solidari, amb l'entitat, amb el poble. Aquests són els brots d'esperança que hem de cuidar i fer créixer amb optimisme amb la certesa que tot això passarà i que el temps ens farà recordar que no som invencibles però que entre tots i totes som capaços de sortir de qualsevol forat.

Joia, Pau, Amor, Felicitat i Prosperitat, i sobretot , optimisme! Els Regidors del govern i l'Alcalde d'Ullastrell us volem desitjar unes molt bones Festes i un pròsper i enriquidor 2012!

Darrera actualització: 20.09.2016 | 12:12