Maig 2010 - Núm. 24

Dissabte, 1 de maig de 2010 a les 00:00

El passat dia 25 de març a la Sala d’actes del Casal, es va celebrar un acte informatiu a càrrec de l’equip de govern.

Entre d’altres temes, es va informar a tots els assistents de l’estat en què es troba el projecte d’implantació de la planta de tractament de terres. L’exposició a càrrec del Sr. Alcalde va donar compte als assistents de les actuacions que s’havien dut a terme fins al moment.

També va resumir tots els informes rebuts pels diferents departaments de la Generalitat, fent una menció especial en el del Departament d’Agricultura i el de Medi Ambient. En contra de totes les informacions interessades i premeditades que s’han donat als veïns, mitjançant informacions de grups polítics i associacions amb un posicionament contrari a la possible implantació de la planta, va quedar clar que cap dels documents  rebuts fa esment de cap mena de perill per la població. En l’acte, els veïns van poder fer les corresponents preguntes i expressar lliurament els seus dubtes, i per part del govern es va donar resposta a tots ells.

L’equip de govern va quedar molt satisfet de l’acte, ja que a la fi es van aportar les informacions que confirmaven el que l’equip de govern preveia des del primer dia: que la implantació d’aquesta planta no aportarà cap perill pels vilatants d’Ullastrell, i sí que aportarà, en canvi, una injecció econòmica molt necessària per poder augmentar i millorar els serveis municipals. L’augment dels ingressos de l’Ajuntament permetrà poder planificar obres de millora per tots els veïns i veïnes, més serveis, més ajudes... en definitiva, TOTS podrem gaudir d’un millor Ullastrell.

Darrera actualització: 20.09.2016 | 12:12