FORMACIÓ EN DIGITALITZACIÓ, GRATUÏTA PER A PERSONES I NEGOCIS

Dimecres, 12 de d’octubre de 2022 a les 00:00

Aquest mes de novembre, gràcies al projecte Treball, Talent i Tecnologia, els negocis de comerç, restauració i serveis i les persones que treballen o vulguin treballar en aquests àmbits tenen l'oportunitat d'adquirir coneixements pràctics en temes de digitalització.

Cada cop es fa més evident la importància que té aprendre a moure's i treballar amb canals i eines digitals:
- Les persones necessiten guanyar habilitats digitals per millorar el currículum i, per tant, les possibilitats de trobar o millorar a la feina.
- Els negocis necessiten adaptar-se a la transformació digital, amb formació dels responsables i del personal que hi treballa, per utilitzar cada vegada més i millor els recursos digitals existents: gestionar comandes en línia, guanyar visibilitat a Internet, fidelitzar i oferir serveis complementaris a la clientela...

La transformació digital és una realitat present que avança i dibuixa un futur diferent per als llocs de treball i per als negocis. És important trobar el temps i l'ocasió per preparar-se. I a Ullastrell, aquest mes és el moment!

Consulta el cartell per informar-te de tota la formació en línia i gratuïta que pots realitzar.
Inscriu-te a través d'aquests formularis:
- Formació per a negocis: https://bit.ly/fnegocis
- Formació per a persones: https://bit.ly/fpersones

En el marc del projecte, a més de la formació, disposaràs del suport d'una agent de capacitació i dinamització digital per fer consultes o tenir acompanyament a l'hora de posar en pràctica nous recursos.

Poden fer aquesta formació i tenir el servei d'assessorament i acompanyament:
- Negocis d'Ullastrell en els àmbits del comerç, la restauració o els serveis, els seus responsables o persones treballadores.
- Ciutadans/es d'Ullastrell que estiguin treballant o no actualment, i que vulguin adquirir coneixements que li obrin oportunitats laborals o de millora a la feina en negocis de comerç, restauració o serveis.

Si teniu dubtes o voleu fer alguna consulta podeu enviar un e-mail a vegafs@ccvoc.cat

Us recordem que aquest projecte no suposa cap cost pels participants, ja que s'executa per l'Ajuntament d'Ullastrell en col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, i compta amb la subvenció de la Diputació de Barcelona.

 

Darrera actualització: 12.10.2022 | 19:31