DETECAT UN CAS DE CORONAVIRUS A ULLASTRELL: ES DEMANA EXTREMAR PRECAUCIONS I ES RESTRINGEIX PARCIALMENT L’ACCÉS A LA PISCINA MUNICIPAL

Dijous, 23 de juliol de 2020 a les 00:00

Un cas de COVID-19 ha estat detectat a Ullastrell. El cas correspon a un familiar directe d’un infant que assistia al casal que organitza l’esplai 100 bambes.

Per prevenció, i seguint les indicacions del Departament de Salut, des de l’Ajuntament d’Ullastrell es fa una crida a la població a extremar les precaucions: ús de la mascareta, neteja de mans i distància social.

En aquest sentit es recomana que la ciutadania per la seva banda rebaixi la seva activitat social i  fent activitats on es pugui mantenir la distancia  física . Es recorda que l’ús de la mascareta és obligatori i la importància de la higiene de mans .

Es mantenen programades totes les activitats a l’aire lliure i es mantenen oberts tots els diferents serveis i parcs.

Ara bé, en el cas concret de la piscina municipal es produeixen alguns canvis en la assistència. Fins a nou avís, l’accés a la piscina municipal queda restringit exclusivament a adults majors de 18 anys que han d’anar a la piscina sols. Els horaris i les franges horàries prioritàries per a la gent gran es mantenen.

En darrer lloc, l’Ajuntament recomana a tots aquells qui han tingut contacte amb el grup d’esplai extremin les precaucions i es posin en contacte amb el 061 si detecten qualsevol símptoma.

Es recomana que la població s’instal·li l’app STOP COVID19 al seu telèfon: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/stop-covid19-cat/  

Darrera actualització: 23.07.2020 | 14:58