Documental "Ullastrell: en temps de guerra civil"

Dijous, 12 d'agost de 2021 a les 12:00

Ara fa un any que es projectava a la fresca davant l’Ajuntament el primer documental de la trilogia per a la recuperació de la memòria històrica del poble “Ullastrell: una meravella”. Un recorregut pels canvis pels que ha passat Ullastrell al llarg de l’últim segle narrat a través de les vivències explicades per avis i àvies del poble enregistrades en forma d’entrevistes a finals de 2019, de la mà de l’equip de Sabem.com.


Després de la projecció del segon documental “Ullastrell: en temps de guerra” al Teatre del Casal Cultural el passat 27 de febrer i 24 d’abril, aquest diumenge 15 es publica aquest últim enregistrament sobre el període de 1936-39 i les vivències viscudes pels ullastrellencs i ullastrellenques d’aquella generació i famílies, a les xarxes en obert.
Ben aviat sortirà a la llum l’últim documental de la trilogia que ens explicarà com eren i com es vivien les festes locals a Ullastrell al segle passat.
Celebrem doncs que ja fa un any que vam encetar aquest projecte que ret homenatge a la gent gran i a la seva valentia i esforç. Una oportunitat per recordar el passat com a punt de partida per entendre el present i futur.

Darrera actualització: 12.08.2021 | 12:46