Carnestoltes a Ullastrell!

Dissabte, 11 de febrer de 2023 a les 00:00

Arriba Carnestoltes, ja teniu preparada la vostra disfressa?

La canalla ullastrellenca donarà el tret de sortida el divendres 17 de febrer amb la rua, amb les i els alumnes de l’Escola Serralavella que s’iniciarà a les 9.45h, faran un recorregut pels carrers del poble

Diumenge 19 de febrer a les 12:00h, cantarem i ballarem  a la Pl. de les Escoles amb l’espectacle “KIDS DANCE”. Garantida l’alegria i la gresca!

Seguidament, la festa continuarà a la mateixa plaça de les Escoles amb el Concurs de disfresses, que comptarà amb premis per diferents categories d’edat a les disfresses més simpàtiques i originals i a la millor comparsa. Les inscripcions es faran el mateix diumenge d’11:00 h a 11.30h. Consulteu les Bases del concurs adjuntes a la notícia.

Finalment, a les 18.30 h, la sala d'actes del Casal Cultural acollirà el Festival solidari “Per Carnaval l’Artista Local”. Espectacle, organitzat per l’entitat Ullastrell Solidari. El preu és de 10€ per a adults i de 5€ per a infants de fins a 12 anys, i les entrades es podran adquirir al mateix Casal a partir d’una hora abans de l’espectacle.

 

Així doncs, no us oblideu de disfressar-vos pel Carnestoltes d’Ullastrell i gaudiu de la diversió de la festa més boja de l’any!

 

Us hi esperem!

 

Darrera actualització: 11.02.2023 | 00:39