5ª edició del Concurs de curtmetratges d’Ullastrell “Ras i Curt”

Dilluns, 24 d'octubre de 2022 a les 00:00

Ja és en marxa la cinquena edició del Concurs de curtmetratges "Ras i Curt", un certamen obert a joves (12-18 anys) i adults (+ 18 anys), que tinguin ganes d'explicar quelcom en gran pantalla, a través de la imatge, el so i la creativitat.

Rodar i editar un curtmetratge d'una durada màxima de 5 minuts, de temàtica lliure i amb els requisits que consten a les bases consultables a www.rasicurt.cat, és el repte que es planteja a tot/a aquell/a de qualsevol indret que tingui quelcom per explicar.

El termini per la presentació de curts és del 7 de novembre al 14 de desembre de 2022. Durant aquest període, s'ofereix a tothom qui ho vulgui una programació de tallers formatius de temàtiques al voltant del curtmetratge:

Pre-producció: storytelling, tècniques de creativitat , llenguatge cinematogràfic
Producció:  moviments de càmera, direcció d'actors, la càmera i els seus secrets
Post-producció: muntatge, edició de so  i música i color
Aquests tallers formatius es realitzaran del 25 d’octubre al 31 de novembre


Els cicles són gratuïts i cal fer inscripció prèvia  a través del formulari de la web www.rasicurt.cat. El cicle formatiu és obert a tothom, independentment que es participi al Concurs.


Hi ha premis per categories de fins a 200€ cadascun, i dos reconeixements, a la millor interpretació i al millor cartell. 

El públic continua sent un dels pilars fonamentals d’aquest concurs, i per això seguim donant veu al seu criteri per atorgar el Premi del públic, valorat amb 200€ i amb una subscripció anual a Filmin. 

Us convidem a formar-ne part!

Ell dissabte 17 de desembre a les 19h se celebrarà la Gran gala i es projectaran tots els curts amb la corresponent entrega de premis, a la Sala d’Actes del Casal Cultural d’Ullastrell (entrada gratuïta).

El jurat, format per cinc membres del món audiovisual i artístic, serà l’encarregat d’atorgar-los. 

T’estem esperant. Si tens un objectiu, participa!

Més informació: Bases www.rasicurt.cat

 

Darrera actualització: 26.10.2022 | 20:04

Enllaços