94 conductors identificats i 4 sancionats a la Carretera del Suro

Dissabte, 8 d'agost de 2020 a les 00:00

El passat mes de Juliol els alcaldes d'Abrera Sr. Jesús Naharro i d'Ullastrell Sr. Jaume Puig van signar conjuntament una carta demanant als Mossos d'esquadra que s'incrementés la vigilància en aquest tram de carretera a causa de l'augment constant de curses il·legals de vehicles en diverses franges horàries.

 

Aquest és el resultat del treball conjunt entre Abrera, Ullastrell, Policia Local d'Abrera i el Cos de Mossos d'Esquadra en el dispositiu de seguretat a la Carretera BV1202 al seu pas per Santa Maria de Villalba i Ullastrell.

La primera avaluació de la feina conjunta entre les diferents administracions i policies és de 94 conductors identificats i 4 conductors sancionats per conducta temerària.
Ambdós ajuntaments valoren molt positivament les accions que s'estan portant a terme.
Jaume Puig, Alcalde d'Ullastrell, vol agrair públicament la tasca que està realitzant l'Ajuntament d'Abrera i la seva policia local i tanmateix insisteix a demanar als Mossos d'Esquadra que no abaixin la guàrdia i segueixin aplicant mesures coercitives a tots aquells que incompleixin les normatives de trànsit.
L'Alcalde d'Abrera, Jesús Naharro, també ha agraït a la Policia Local i als Mossos d'Esquadra la bona feina que s'està fent per restablir la normalitat en el trànsit de la carretera BV-1202. També ha destacat la bona sintonia, comunicació i treball conjunt de les alcaldies d'Ullastrell i Abrera per la seguretat de les veïnes i veïns dels municipis.

Darrera actualització: 07.08.2020 | 21:47