Atenció Simulacre d’emergència

Dimarts, 12 de setembre de 2023 a les 00:00

El proper dijous 14 de setembre la Generalitat de Catalunya portarà a terme un simulacre d’AVÍS d’emergència de Protecció Civil als telèfons mòbils.

 

En el cas del nostre municipi, s’ha previst una prova el dia 14 de setembre, en el marc de les comarques del Barcelonès, el Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Maresme i el Baix Llobregat. La prova es divideix en quatre sectors, els quals rebran el missatge en diferents hores del matí. L’enviament es farà de la manera següent:

 

 10 h: Vallès Oriental, Maresme, Sant Adrià de Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet

 11 h: Barcelona

 12 h: Vallès Occidental

 13 h: Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat

 

Tots els telèfons mòbils intel·ligents que estiguin a la zona, inclosos els de les persones turistes o que hi estiguin de pas, rebran el missatge. El missatge apareixerà a les pantalles acompanyat d’un so d’alerta específic.

 

El text es rebrà en català/castellà o català/anglès en funció de la configuració dels telèfons mòbils.

 

Per valorar la prova s’ha previst una enquesta per informar si s’ha rebut correctament el missatge als telèfons mòbils. La participació en aquesta enquesta és clau per comprovar el funcionament correcte del sistema i us animem a participar-hi.

La trobareu al següent enllaç https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/cecat/vols-rebre-alertes-protecciocivil/#enquesta-de-valoracio

 

A la pàgina web interior.gencat.cat/alertesprotecciocivil disposeu de tota la informació sobre el sistema.

Darrera actualització: 12.09.2023 | 13:32