Augmenta la vigilància del Cos dels Mossos d'Esquadra a Ullastrell

Dilluns, 9 de juliol de 2018 a les 00:00

En l'última reunió de seguiment que porten a terme la Regidoria de Governació amb els Mossos d'Esquadra celebrada el passat divendres 6 de juliol, s'ha arribat a l'acord de fer un augment de patrullatge al municipi d'Ullastrell per tal de poder donar cobertura a les diferents necessitats que s'han exposat des del govern municipal.

El Cap de l'oficina de Terrassa ens ha comunicat la incorporació d'una patrulla específica pels petits municipis de l'Àrea d'atenció de la seva oficina, així com la preparació de dispositius específics de control a les zones on s'han detectat incidents com ara curses nocturnes, afectacions d'incivisme a veïns en espais públics del municipi, ocupacions d'habitatges, etc.

 

És per aquest motiu que seguim insistint, com es va recordant a cada Reunió de Barri, que qualsevol símptoma de fets estranys o perillosos truqueu al telèfon 112 i des de Mossos gestionaran directament cada cas.


S'han seguit també les incidències que hi ha hagut darrerament, així com el resultat des de la instal.lació dels sistemes de seguretat per part de l'Ajuntament durant aquesta primavera, fent-ne una valoració molt positiva.

Darrera actualització: 08.07.2018 | 19:48