Bases del concurs fotogràfic #ullastrellsostenible2023

Dimecres, 17 de maig de 2023 a les 00:00

Del 5 a les 09.00 h al 10 de juny de 2023 a les 00.00 h
Acte englobat dins la Setmana del Medi Ambient a Ullastrell

BASES DEL CONCURS FOTOGRÀFIC

Raó del concurs
Del 5 a l'11 de juny de 2023 se celebra a Ullastrell la Setmana del Medi Ambient. És voluntat d'aquest concurs mostrar, sensibilitzar i conscienciar la població dels beneficis de la utilització de les energies renovables per anar cap a un món més sostenible i no dependre de fonts d'energia limitades i/o contaminants, i recollir a través de l'etiqueta #ullastrellsostenible2023 les vostres fotografies d'acord amb la temàtica "fotografiem la transició energètica".

Participants
Podran participar en el concurs tots aquells que disposin d'un dispositiu smartphone, així com d'un perfil a la xarxa social Instagram, sense importar-ne l'edat ni el lloc de residència.

Temàtica
La temàtica de les fotografies és la transició energètica.

Funcionament del concurs
• El primer pas és copsar una fotografia relacionada amb la transició energètica.
• En segon lloc, caldrà posar-hi un títol o acompanyar-la d'un text breu.
• Finalment caldrà afegir-hi l'etiqueta #ullastrellsostenible2023 (recordeu que sense l'etiqueta, la foto no entra a concurs).
• No s'estableix un màxim de fotografies per concursant, de manera que es podran enviar tantes fotografies com es desitgi.

Termini
El termini per la publicació de fotografies és del dilluns 5 de juny a les 9 h fins al dissabte 10 de juny de 2023 a les 00 h.

Premi
La guanyadora o guanyador del concurs serà premiat/da amb la publicació de la fotografia al cartell de la Setmana del Medi Ambient 2024 i la impressió de fotografies en paper reciclat.

Jurat
El jurat estarà format per la regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Ullastrell, la Tècnica de Medi Ambient i la Tècnica de Cultura.

El veredicte del jurat serà inapel·lable i es farà públic el 12 de juny a través dels canals d'informació de l'Ajuntament d'Ullastrell.

Participació
La participació en el concurs implica la completa acceptació d'aquestes bases, així com l'acceptació que les seves obres es facin públiques a la web www.ullastrell.cat.
 

Darrera actualització: 17.05.2023 | 19:00