Bases del XIV Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2023

Dimecres, 29 de març de 2023 a les 00:00

Amb la voluntat de promoure l’esperit artístic i fer créixer l’interès per la lectura dels infants d’Ullastrell, la Biblioteca Josep Massagué convoca el XIV Concurs de Punts de Llibre

XIV Concurs de Punts de Llibre, que es regeix pels següents punts:

 

Primer:

Podran prendre part del concurs tots els nens i nenes residents a Ullastrell, o escolaritzats a Ullastrell, que cursin l’etapa escolar de Primària (de 1r a 6è).

Segon:

Només s’admetrà un treball per concursant. Els treballs presentats hauran de ser individuals, inèdits, i vinculats a la temàtica que es dicti en el punt tercer.

Tercer:

La temàtica serà: FINS AL CIM! D'ULLASTRELL A ALPAMAYO, 25 ANYS.

Quart:

El punt de llibre, haurà de ser presentat en un format de 4,5cm per 19cm i a una sola cara. La tècnica per fer-lo és lliure però ha de ser possible la seva impressió (evitar relleus, purpurines, ...). S’hi podran afegir frases en forma de lema.

Cinquè:

Els treballs hauran de ser lliurats a l’Ajuntament d’Ullastrell o a la Biblioteca Josep Massagué (bústia 24h) abans del dimecres 19 d’abril de 2023, a les 14h.

Sisè:

Serà obligatori posar al dors el nom complet de l’infant participant i el curs (1r, 2n, 3r, 4t, 5è o 6è) en LLAPIS. Aquesta informació es transcriurà a un llistat i s’esborrarà del dors per tal que el jurat no estigui condicionat, i conservar l’anonimat del concursat en tot moment.

Setè:

El jurat estarà format per un representant del món de l’art, la Tècnica de Cultura i la Dinamitzadora sociocultural del Casal.

Vuitè

S’estableixen sis categories, que es correspondran amb el curs escolar que cursin els participants. Havent-hi així les categories de primer, segon, tercer, quart, cinquè i sisè.

Novè:

S’estableix un primer premi i sis premis de categoria (un per cadascuna). Els premis seran lliurats el dia  23 d’Abril (Sant Jordi) a les 11:15h. davant l’Ajuntament i seran els següents:

- 1r premi: Edició del punt de llibre per a la utilització a la Biblioteca Josep Massagué i un lot de material escolar juntament amb el premi de categoria.

- Premi de categoria:  lot de llibres.

Desè:

Les obres presentades, quedaran en propietat de la Biblioteca Josep Massagué i seran emmagatzemades a la mateixa.

Onzè:

El jurat, podrà resoldre aquells aspectes que no hagin estat considerats en cap dels punts anteriors.

Darrera actualització: 02.04.2023 | 08:23

Imatges