Canvi climàtic: Què hi podem fer nosaltres?

Divendres, 3 de juny de 2022 a les 14:00

El diumenge 5 de juny, Francesc Mauri aproparà la problemàtica global en un acte emmarcat dins la setmana del mediambient.

En el marc de la setmana del medi ambient, l'Ajuntament d'Ullastrell ha organitzat un grapat d'actes i activitats per contribuir a pal·liar els efectes per tal de fomentar i conscienciar a la ciutadania en matèries sobre canvi climàtic, ecologisme i, en definitiva, de la cura del nostre planeta.

 

En aquest sentit, diumenge 5 de juny, el meteoròleg Francesc Mauri conduirà la xerrada "Canvi climàtic: Què hi podem fer nosaltres?", un acte on es parlarà, no només de les qüestions meteorològiques, sinó que també de totes aquelles aportacions que podem fer, des del punt de vista de mediambiental, per a revertir la situació. De la mà d'en Mauri, sabrem també quins són els falsos mites sobre el canvi climàtic i s'abordaran les causes, conseqüències i formes de combatre-ho des d'un punt de vista objectiu i científic.

 

La xerrada es durà a terme, a les 19 hores, al teatre del Casal Cultural, i s'hi pot assistir gratuïtament prèvia reserva a l'Ajuntament o el mateix dia acudint directament a l'espai municipal, fins a complir l'aforament.

Darrera actualització: 07.06.2022 | 23:53