CONCURS PORTADA PROGRAMA FESTA MAJOR 2020

Dimarts, 4 d'agost de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament d’Ullastrell convoca el Concurs per escollir la portada del programa i la imatge del pòster anunciador de la Festa Major d’enguany, amb un premi de 200 euros per la persona guanyadora.

Els treballs es podran presentar fins el dimecres 12 d'agost de 2020 a les 14h

 

BASES DEL CONCURS:

1.Poden presentar-se al concurs les persones físiques majors de 18 anys i amb caràcter individual. Les obres presentades hauran de ser originals i inèdites. Cada participant podrà presentar un màxim de dues obres. La participació és lliure i gratuïta.

2.El tema del cartell és obert, però ha de ser adient a la festa que motiva el concurs.

3.Les obres presentades no podran estar signades per l’autor/a, si bé, la portada/pòster podran ser signats abans de la seva reproducció.

4.Les mides de l’obra presentada seran de 10,5 cm. x 21,5 cm. Podrà ser tant en vertical com en horitzontal.

5.A l’obra haurà de constar-hi obligatòriament el següent text:

FESTA MAJOR D’ULLASTRELL - 18, 19 i 20 de Setembre de 2020

6.Es presentaran les obres telemàticament, a cultura.joventut.ullastrell@gmail.com:

  • En format imatge (.tiff, .png, .jpeg) o pdf
  • Amb 300 dpi mínim de qualitat
  • Amb el títol que l’autor/a hagi volgut donar-li com a nom de l’arxiu
  • A banda, adjunt, el DNI escanejat o en format imatge, telèfon i/o mail de contacte de l’autor/a.

7.Els treballs es podran presentar fins el dimecres 12 d’agost de 2020.

8.Els originals presentats podran ser en qualsevol tècnica reproduïble en impremta. L’autor/a haurà de col·laborar per la difusió final de la portada/pòster.

9.El premi serà de 200€ i s’atorgarà en un dels dies de la Festa Major, dins els actes programats per a l’atorgament de premis. El nom del guanyador/a figurarà en un lloc destacat del programa.

10.El premi estarà subjecte a la legislació fiscal vigent, realitzant sobre aquestes quantitats les retencions legals establertes.

11.El cartell premiat passarà a propietat municipal amb tots els drets de lliure reproducció, distribució i comunicació pública, tenint en compte la Llei de la Propietat Intel·lectual.

12.Les obres presentades, una vegada triada l’obra guanyadora, s’exposaran al Casal Cultural (del 17 al 30 d’agost).

13.Els autors de les obres no premiades podran ser recollides a les oficines municipals a partir del 2 de setembre en horari d’oficina. L’Ajuntament no farà custodia passats 60 dies naturals, fet que no originarà cap indemnització o compensació en cas que no siguin recollits en termini.

14.El jurat estarà format per un dissenyador gràfic, la tècnica de cultura i un/a treballador/a de l’Ajuntament (funcionari) que exercirà les funcions de secretari/a. El jurat tindrà en compte la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa, l’adequació a la temàtica festiva i la versatilitat per adaptar-se a diferents formats.

15.El veredicte es donarà a conèixer el dia 18 d’agost a través de la pàgina web de l’Ajuntament www.ullastrell.cat i es comunicarà personalment al guanyador/a.

16.El veredicte del jurat serà inapel·lable i qualsevol aspecte no previst per aquestes bases serà resolt pel mateix.

 

La participació en aquest concurs comporta la total acceptació d’aquestes bases.

Darrera actualització: 04.08.2020 | 08:25