Creu Roja a Ullastrell signa un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Ullastrell per ajudar a famílies del municipi en situació de vulnerabilitat

Dilluns, 28 de de juny de 2021 a les 00:00

Creu Roja i l’Ajuntament d’Ullastrell signen un nou conveni de col·laboració que permetrà dur a terme accions destinades a millorar les condicions de vida dels col·lectius més vulnerables del municipi mitjançant la implantació de les targetes moneder.

Creu Roja com a institució humanitària, de caràcter voluntari d’interès públic, que lluita per prevenir i alleujar el patiment de l’ésser humà en totes les circumstàncies, ha estat vinculada al municipi d’Ullastrell des de fa temps, i gràcies a la bona entesa entre l’administració i Creu Roja s’ha pogut posar en marxa aquest projecte. Aquest permetrà implementar les targetes moneder com a recurs econòmic per a 18 famílies amb dificultats econòmiques i que no poden satisfer les seves necessitats bàsiques de manutenció. La Creu Roja mitjançant la metodologia MAP, estableix una sèrie de processos per a la correcta gestió de l’atenció de la persona beneficiària, de forma transversal i coordinada, que permet donar resposta no només a la necessitat expressada o detectada, sinó també anar més enllà i treballar altres àrees que siguin necessàries per al seu benestar. Es pretén per tant que, amb aquestes famílies es pugui fer un treball individualitzat, mitjançant un pla personalitzat d’intervenció i una avaluació de cada cas concret, amb l’objectiu de poder capacitar a les famílies ateses per a la seva recuperació econòmica i social.

Darrera actualització: 28.06.2021 | 11:49