CURSA DEL BOLET D’ULLASTRELL 2018

Divendres, 28 de desembre de 2018 a les 00:00

El passat 26 de desembre es va celebrar la 39ª edició de La Cursa de Sant Esteve “El Bolet” d’Ullastrell. Més de 400 corredors es van donar cita l’endemà de nadal per córrer els 6.2km circulars per una de les rutes més populars d’Ullastrell.

El guanyador absolut va ser Josué Boyano  Agüera (Unió Atlètica de Terrassa) amb un temps de 20.35 i una mitjana de 3.25min per quilòmetre. El van seguir d’aprop Pol Rodríguez a tant sols 1 segon (20.36) i Jordi Romero  Guitart (CN Terrassa CIC)  amb 21.06.

En la categoria femenina absoluta la victòria se la va emportar la corredora local Ahlam El Kahkdi amb un temps de 23.58 seguida de Queralt Riba (25.09) i Tània Guerra (Prat Triatló 1994) amb 25.17.

Pel que fa a les categories locals el primer classificat masculí va ser Abel Serra , 4rt de la general, amb un temps de 21.19 seguit de David Guarch amb 21.26 i Gerard Boixadé amb  24.04. Pel que fa a les dones locals, la primera posició va ser com hem dit per Ahlam El Kahkdi, seguida per Clara Morral (26.22) i Elisabet Amat amb 28.12.

En la propera edició es celebrarà el 40è aniversari de la cursa que comptarà amb moltes és activitats complementàries per recordar una de les curses més antigues de Catalunya.

Podeu consultar les classificacions generals i per categories al seguent enllaç: