Documental "Ullastrell: una meravella"

Dimecres, 29 de juliol de 2020 a les 00:00

Ullastrell recupera la memòria històrica del poble. I és que el proper 15 d’agost (a partir de les 21h), coincidint amb el dia de la patrona del municipi, Santa Maria Assumpta, es projectarà el documental “Ullastrell: una meravella”, en el qual a través d’un seguit d’entrevistes a uns quants avis i àvies, es fa un recorregut pels canvis pels que ha passat Ullastrell al llarg de l’últim segle.

Com ha canviat Ullastrell? Carrers i camins, la societat, les festes i tradicions...

Després de mesos de treball, amb les entrevistes fetes, la seva edició i producció de la mà de l’equip de Sabem.com, i l’acompanyament d’una comissió de memòria històrica formada per la Neus Salarich, el Marc J. Ferrer, la Bea Almolda, Regidora de Cultura i Mercè Rodó, Regidora d’Atenció a les Persones, la projecció havia de veure la llum el passat abril e la inauguració dels actes de la Setmana de la Gent Gran, però a conseqüència de la pandèmia, es va haver de cancel·lar.

A dia d’avui, des de l’Ajuntament d’Ullastrell, i amb les ganes d’agrair a aquesta generació l’esforç i fortalesa que han demostrat amb tota una vida viscuda i la valentia d’afrontar en l’actualitat el covid-19, volem fer-los un homenatge molt especial.

Amb distanciament social i cadires individuals, podrem veure el documental en gran pantalla a l’aire lliure a La Serra (davant l’Ajuntament). Escoltarem aquestes veus que amaguen tants aprenentatges i experiències viscudes, del passat cap al present.

Per assistir-hi, contacteu amb l’Ajuntament (937887262, de dilluns a divendres 9-14h) abans del 14 d’agost per reservar lloc. Entrada gratuïta. Aforament limitat. Esperem que el gaudiu! 

Darrera actualització: 29.07.2020 | 19:24