El consell comarcal contracta un agent cívic per a Ullastrell

Divendres, 20 de novembre de 2020 a les 00:00

Un total de 13 persones comencen a treballar aquesta setmana pel Consell Comarcal en el marc de la convocatòria extraordinària Covid-19 del programa Treball i Formació 2020. Una d’elles a Ullastrell

Aquest dilluns han començat a treballar al Consell Comarcal del Vallès Occidental 13 persones per a realitzar diferents tasques a la institució, en el marc de la convocatòria extraordinària Covid-19 del Programa Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya. El programa està cofinançat pel Fons social Europeu i ha estat engegat per contribuir a pal·liar l’impacte econòmic i social de la pandèmia.
Deu de les persones contractades, entre elles la contractada per Ullastrell, realitzaran el projecte Promoció de la convivència al Vallès Occidental. La seva tasca serà fer  d’Agents cívics per realitzar tasques d'informació, sensibilització i promoció d'actituds cíviques per fomentar accions de bona convivència i respecte entre la ciutadania, així com el bon ús dels béns públics i privats del municipi. Aquesta tasca té una especial rellevància en l’actual situació de crisis sanitària i econòmica provocada per la COVID-19. Es desenvolupa en diferents camps relacionats amb la neteja viària i la gestió de residus, la tinença de gossos o la mobilitat dels vehicles.

Darrera actualització: 20.11.2020 | 15:59