El Consell Comarcal del Vallès Occidental engega una campanya de promoció turística per animar a la ciutadania a redescobrir el territori aquests dies de Nadal

Dilluns, 20 de desembre de 2021 a les 00:00

L’acció consisteix en trobar 10 tions ‘amagats’ a diferents espais de la comarca. Per poder trobar-los, el Consell Comarcal anirà donant pistes a través de les xarxes socials Viu el Vallès @viuelvalles.

Al Vallès Occidental s’hi han amagat 10 tions juganers i Viu el Vallès demana l’ajuda de la ciutadania per trobar-los. Aquest és el punt de partida de la campanya #10TionsAmagatsalVallès amb què es pretén incentivar el turisme de proximitat al Vallès Occidental i la descoberta del patrimoni cultural i natural.

La campanya, que va començar aquest dijous 16 de desembre a les xarxes socials de Viu el Vallès, consisteix en donar diferents pistes durant les pròximes setmanes fins que es trobin els 10 tions. Les pistes s’aniran publicant a les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) de Viu el Vallès (@viuelvalles) i també es podran seguir a través del hashtag #10TionsAmagatsalVallès.

L’objectiu de la campanya, que es promourà fins a finals d'any, és redescobrir el patrimoni cultural i natural del Vallès Occidental alhora que incentivar les visites de proximitat. Cada tió porta una etiqueta amb un codi QR que redirigeix a la pàgina web de Viu el Vallès, on es proposen altres espais propers a visitar. Les persones que trobin els tions se’ls podran endur a casa com a record.

Darrera actualització: 20.12.2021 | 19:33