El Govern municipal decideix suspendre la Festa Major però mantindrà la programació cultural

Dijous, 3 de setembre de 2020 a les 00:00

Davant de la situació pandèmica provocada per la Covid19 el govern d’Ullastrell ha decidit suspendre la Festa Major del municipi que s’havia de celebrar del 18 al 20 de setembre d’enguany.

Tot i així el govern municipal vol mostrar el seu compromís amb el sector cultural i per això reprogramarà la majoria dels actes culturals durant el darrer trimestre de l’any de forma que es puguin garantir totes les mesures sanitàries.


El primer acte se celebrarà el 18 de setembre amb el concert de la cantant Queralt Lahoz que es realitzarà a la plaça de l’Ajuntament mitjançant el sistema de cita prèvia i l’aforament limitat. Així doncs, durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre s’aniran programant actes com el primer Festival de microteatre, activitats infantils, contes infantils “Conte ve Conte va”, etc.


El govern municipal ja va ajornar la festa major que s’havia de celebrar el 15 d’agost a causa de les circumstàncies provocades per la covid19 i es va programar per mitjans de setembre. Actualment, i seguint les indicacions dels responsables de Salut i la Generalitat, ha cregut convenient anul•lar-la.

Darrera actualització: 03.09.2020 | 14:24