El govern municipal d’Ullastrell va aprovar les ordenances fiscals per al 2021 en el ple extraordinari celebrat dilluns dia 21 de desembre.

Dimecres, 23 de desembre de 2020 a les 13:10

Les ordenances van ser aprovades inicialment el 21 d'octubre i ara, passats els dies d'exposició pública i resoltes les al·legacions passen a ser aprovades definitivament. En l'acord del ple es desestimen les al·legacions de JxC, la majoria per referir-se a preceptes que no havien estat subjectes de modificació. D'altres 3 al·legacions del grup de l'oposició no han estat estimades per motius polítics.

Les ordenances congelen els tipus impositius i mantenen els del 2020. Cal destacar l'exempció de taxa de comunicació prèvia en els casos de renovació de façanes en el nucli urbà o les bonificacions per l'ús de la deixalleria.

Les ordenances han estat aprovades per 7 vots a favor (ERC) i 4 en contra (JxC).

En el mateix ple s'ha aprovat per unanimitat  l'adhesió d'Ullastrell a l'Aliança Educació 360 i als seus compromisos educatius per fomentar una educació més completa i on hi participen tots els agents socials buscant la igualtat d'oportunitats.

Darrera actualització: 23.12.2020 | 13:15