El govern municipal es reunirà amb els responsables de salut del Vallès occidental per tal de valorar la situació actual del CAP Ullastrell.

Dilluns, 7 de setembre de 2020 a les 00:00

La trobada serà el dia 16 de setembre a les 10.30 del matí a l’Ajuntament d’Ullastrell on es reuniran la Regidora de Salut Sra. Anna Bigordà, l’Alcalde Jaume Puig juntament amb la Directora de Cat Salut del Vallès Oest i la Directora d’Atenció Primària de Mútua de Terrassa.

L’objectiu de la reunió és compartir la inquietud dels veïns i veïnes d’Ullastrell respecte al funcionament del Consultori local així com reclamar la reobertura, encara que sigui parcial, dels serveis d’atenció sanitària al municipi.

Tanmateix es farà una avaluació de les accions preses fins a l’actualitat i es compartirà el funcionament de l’inici de curs , i per tant les indicacions i recomanacions aplicades tant a la Llar d’Infants com a l’Escola Serralavella.

El govern municipal valora molt positivament que s’hagi pogut concretar aquesta trobada, que estava prevista des del 6 d'agost i és resultat de moltes converses prèvies durant l’estiu a causa de la crisi sanitària de la COVID19.

Després de la trobada amb el govern és realitzarà una segona trobada per compartir-ho amb diferents entitats i oposició,  respectant les indicacions de salut.

Darrera actualització: 07.09.2020 | 13:15