El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament d’Ullastrell ha assessorat i orientat 64 persones en qüestions relacionades amb l’ocupació durant l’any 2021

Dimecres, 9 de de febrer de 2022 a les 00:00

Des de l’Ajuntament d’Ullastrell sha continuat oferint un servei integral d’orientació i assessorament en el camp de l’ocupació a les persones que busquen feina o un canvi professional, així com a les empreses que requereixen suport per cobrir les seves necessitats.

Al llarg del passat 2021, s’han realitzat 145 atencions a 64 persones residents al municipi i 27 persones s’han incorporat de nou a la borsa de treball per rebre suport ocupacional i accedir a les ofertes de treball que es gestionen des del servei a través de Xarxa Xaloc- Diputació de Barcelona.

Moltes de les persones vinculades a la borsa de treball del serveis d’Ocupació s’han vist afectades per la crisi i actualment es troben en situació d’ERTO,  atur o en actiu, però els ha sorgit la necessitat de reorientar la trajectòria professional.

Durant aquest 2021 s’han publicat 20 ofertes de feina que han generat oportunitat d’ocupació. La necessitat de contractació ens ha arribat per part de 8 empreses, 4 de les quals estan ubicades al municipi o bé hi ofereixen serveis. S’ha contactat amb 72 persones i s’ha fet l’enviament de 46 candidatures. Finalment s’ha contractat a 8 persones, 4 d’elles residents al municipi.

L’enllaç per a la recerca de feina del Muncipi és: https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina.

El Servei Local d’Ocupació atén amb cita prèvia trucant a l’Ajuntament:

  • Ajuntament d’Ullastrell.

Dimarts de 8 a 15 h.

Darrera actualització: 09.02.2022 | 02:33