Encetem Programació cultural de Tardor

Dijous, 10 de setembre de 2020 a les 00:00

La propera setmana comença la Programació Cultural de Tardor d'Ullastrell.

La majoria d'actes provenen del que havia de ser la Festa Major, que estava prevista pel 18-20 de setembre i es va haver d'anul·lar per decisió municipal davant el risc del covid. Així, aquest trimestre podrem gaudir d'actes culturals programats de forma aïllada, per tal de garantir la màxima seguretat, i en la seva gran majoria, caldrà fer reserva prèvia perquè l'aforament serà limitat (trucant a l'Ajuntament -937887262- de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h).

El primer acte serà el proper dijous 17 de setembre amb la Cia. Matito i el seu espectacle de titelles "Daltabaix".

L'endemà divendres 18 de setembre serà el torn del concert de la cantant Queralt Lahoz que a partir de les 23.00h podrem sentir amb la seva combinació de flamenco i sons urbans.

Dissabte 26 de setembre a les 21.00h es farà la segona Projecció del documental "Ullastrell: una meravella", resultat del treball de recuperació de memòria històrica que es va engegar l'any passat per part de l'Ajuntament amb Sabem.com.

Així, després d'exhaurir localitats el passat agost en la primera projecció amb els protagonistes de la història, aquesta vegada es dóna opció a les persones que es van quedar amb les ganes de visionar-lo i llavors no van poder.

A partir d'avui ja es pot reservar per aquests actes de setembre. La setmana vinent sortirà a la llum el Programa complet de tardor, i serà a partir de llavors que les reserves prèvies d'octubre a desembre ja estaran també obertes.

Darrera actualització: 10.09.2020 | 19:21