Es crea l'Associació de Municipis del Parc Rural de Montserrat

Divendres, 1 de març de 2019 a les 00:00

L'Alcalde d'Ullastrell, Joan Ballbè, va participar en l'acte de creació de l'Associació de Municipis del Parc Rural de Montserrat juntament amb els 11 alcaldes/es del municipis que la integren i el VicePresident de la Diputació Dionís Guiteras el passat 26 de febrer

L'Associació té com a objectius :

  • Oferir suport i serveis als projectes empresarials i iniciatives socioeconòmiques relacionats amb l’agricultura, la ramaderia, la gestió forestal, i els serveis vinculats al medi rural.
  • Preservar el seu caràcter rural i el paisatge en mosaic agroforestal, a partir del foment de l’agricultura, la ramaderia, la gestió forestal i la prevenció d’incendis forestals.
  • Fer valdre la gran diversitat de productes de pagès i elaboració artesana del Parc Rural del Montserrat: l’olivera, el cereal i la vinya (cultius propis de la triada mediterrània), la carn de pastura, els embotits, el mató, els formatges, l’oli, el vi, les fruites i verdures de les hortes, els ametllers.

Des d'Ullastrell creiem que és una gran oportunitat per seguir treballant en benefici de la pagesia i el territori i potenciar els productes i productors locals.

Darrera actualització: 01.03.2019 | 08:23

Imatges

Alcaldes signants