Ja arriba carnestoltes!

Dilluns, 25 de febrer de 2019 a les 00:00

Arriba Carnestoltes, la festa de l’any més boja i divertida. Ja teniu preparada la vostra disfressa?

La canalla ullastrenca donarà el tret de sortida el divendres 1 de març amb la Rua habitual que s’iniciarà a les 9.45h, amb els alumnes de l’Escola Serralavella i de l’Escola Bressol El Cucut. Es trobaran a la Pl. Lluís Companys i faran un recorregut pels carrers del poble (c/ Serra, c/ Bisbe Irurita, c/ Nou i Av. Verge de Montserrat) per tornar a la Pl. De l’Ajuntament, on esmorzaran i podrem gaudir de la desfilada dels més menuts del Cucut. Després de tornar cadascú al seu centre, els alumnes de l’Escola Serralavella faran desfilada al pati de l’escola.
 
Diumenge 3 de març a les 11.30h, cantarem i ballarem  a la Pl. de les Escoles amb l’espectacle “Animació per a la mainada... i més grandets” de Rah-mon Roma. Garantida l’alegria i la gresca!
 
Seguidament, la festa continuarà a la mateixa plaça de les Escoles amb el Concurs de disfresses, que comptarà amb premis per diferents categories d’edat a les disfresses més simpàtiques i originals i a la millor comparsa. Les inscripcions es faran el mateix diumenge a partir de les 11.00h. Consulteu les Bases del concurs adjuntes a la notícia.
 
Finalment, diumenge a les 18.30 h, la sala d'actes del Casal Cultural acollirà el Festival solidari de Carnaval. Un espectacle, organitzat per l’entitat Ullastrell Solidari. Enguany la direcció escènica serà a càrrec de Noël Olivé i podrem gaudir de la millor música, humor, dansa, poesia... de la mà dels veïns del poble, que conformen el repartiment. A més, tots els fons recaptats amb les entrades aniran destinats a la Fundació “Ivet una cura MSD”. El preu és de 10€ per a adults i de 5€ per a infants de fins a 12 anys, i les entrades es podran adquirir al mateix Casal a partir d’una hora abans de l’espectacle.
 
Així doncs, no us oblideu de disfressar-vos pel Carnestoltes d’Ullastrell i gaudiu de la diversió de la festa més boja de l’any!
 
Us hi esperem!

Darrera actualització: 01.03.2019 | 08:40