LA PISCINA MUNICIPAL OBRIRÀ LES SEVES PORTES EL PROPER 23 DE JUNY

Dimarts, 15 de de juny de 2021 a les 11:00

A partir de dimecres 16 de juny ja es poden començar a tramitar els abonaments.

Després de l’excepcionalitat de l’any passat, enguany l’accés a la piscina tornarà a funcionar amb els abonaments que s’expediran a l’Ajuntament d’Ullastrell, així com les entrades que es podran adquirir al bar. L’accés serà lliure i sense reserva prèvia, sempre respectant l’aforament màxim que les autoritats sanitàries dictin en cada moment, així com totes aquelles mesures covid adient, tals com distància mans o mascareta fora de l’aigua.

Com a novetat important, convé destacar que enguany s’estrena un nou sistema de torn electrònic per accedir i sortir del recinte. En aquest sentit, els abonaments es convertiran en targetes “contactless”, les quals, un cop siguin apropades al torn permetran l’entrada al recinte.  Aquest sistema permet tenir un control exacte dels aforaments, així com no haver de rebre autorització per part del personal del bar, com es venia fent fins ara.

Els abonaments es podran tramitar a https://forms.gle/2xcPfyeXNvUc1nqS8, així com a l’Ajuntament d’Ullastrell, on s’hauran de passar a recollir i pagar a partir del dimecres 16 de juny.

Els preus dels abonaments i les entrades, regulats per l’ordenança fiscal número 26, són:

ABONAMENT TEMPORADA

Fins a 4 anys (inclòs)

Gratuït

Infantil (fins a 12 anys inclòs)

48,30€

General

75,40€

ABONAMENTS QUINZENALS (DIES CONSECUTIUS)

Infantil (fins a 12 anys inclòs)

22,60€

General

30,20€

ENTRADES DIES LABORABLES

Infantil (fins a 12 anys inclòs)

6,00€

General

7,50€

Entrada de mig dia (a partir de els 16h)

4,70€

ENTRADES DIES FESTIUS

Infantil (fins a 12 anys inclòs)

7,50€

General

10,10€

Entrada de mig dia (a partir de els 16h)

5,70€

DUPLICATS. Per pèrdua d’abonaments de temporada completa. No es faran duplicats de quinzenals

36,20€

GRUPS. Mínim 8 i que formin part d’una entitat o empresa de lleure. Preu per nen i dia. Condicionat a l’aforament disponible. Caldrà comprar les entrades amb anterioritat.

Les entitats o associacions sense ànim de lucre registrades en el REMU tindran una bonificació del 100%, subjecte a la disponibilitat i aforament de les instal·lacions i prèvia comunicació del nombre d’usuaris per cada activitat o període d’assistència

2,10€

 

 

Així mateix, la ordenança preveu diversos descomptes en base als següents supòsits:

Podran gaudir dels serveis de la piscina municipal de forma gratuïta:

a) Els nens fins a 4 anys i els majors de 65 anys empadronats a Ullastrell.

b) Les persones amb alguna discapacitat física o psíquica, respecte als quals els Serveis Socials municipals hagin emès informe favorable i estiguin empadronats a Ullastrell.

Descomptes aplicables a l’abonament de temporada i quinzenal:

a) 30 % de descompte per a famílies nombroses i monoparentals empadronades a Ullastrell i que resideixin al mateix domicili.

b) 20 % de descompte per a parelles de fet i matrimonis empadronats a Ullastrell i residents al mateix domicili.

c) 15 % de descompte per als següents col·lectius de persones empadronades a Ullastrell: o Nens d’entre 12 i 16 anys inclosos. o Estudiants de 17 anys o més. o Persones en situació d’atur.

d) 30% per els empadronats a Ullastrell. Per aplicar els descomptes caldrà presentar els documents acreditatius de la situació que ho justifica. En el cas de famílies monoparentals tots els membres hauran d’estar empadronats al mateix domicili.

Només és acumulable el descompte per estar empadronat a Ullastrell (apartat d) més un supòsit contemplat als apartats: a) , b) o c). La resta, no són acumulables

Les persones amb discapacitat física o psíquica, acreditada mitjançant carnet de la Generalitat pagaran la quota reduïda en el 30 per cent. 

Darrera actualització: 15.06.2021 | 13:40