Nota de premsa conjunta entre Govern d’Ullastrell, Cat Salut Vallès occ i Mútua de Terrassa

Dimecres, 16 de setembre de 2020 a les 00:00

Avui 16 de setembre s'ha celebrat una reunió de coordinació entre el Govern Municipal i les responsables d'Atenció Primària de Mútua de Terrassa i del Cat Salut del Vallès Occidental. Entre els temes tractats s'ha fet una revisió del sistema de detecció i actuació davant els possibles casos de COVID tant a l'escola Serralavella com a la Llar d'Infants del Cucut i també s'han repassat algunes incidències entre el servei de salut i veïns/es locals així com el tractament dels casos COVID en el municipi.

El tema estrella de la reunió ha estat la situació de tancament provisional del Consultori Mèdic d'Ullastrell. En aquest àmbit el Govern municipal ha fet arribar les demandes del veïnat i les peticions que se'n deriven. Les responsables tant de Mútua com de Cat Salut han informat de la nova reordenació que s'implementara el sistema d'atenció primària i han comunicat al Govern que es preveu la reobertura del Consultori d'Ullastrell a partir de primers d'octubre. La reobertura es realitzarà amb condicions i dies puntuals i amb professionals específics. Cat Salut i Mútua comunicaran al Govern les especificitats de la reobertura en els dies vinents i tant punt estigui concretat es farà saber a la resta del veïnat. Des de l'executiu local s'ha posat a disposició de Salut diversos espais per millorar l'assistència en la campanya de vacunacions de la grip i Mútua s'ha compromès a realitzar un document per aclarir tots els circuits d'atenció sanitària que disposa Ullastrell.

Posteriorment a la reunió entre l'executiu i les responsables mèdiques s'ha realitzat una segona trobada amb representants polítics de l'oposició i de col·lectius locals. En aquest cas hi ha assistit 2 membres de JxC així com els presidents de l'AFA de l'escola Serralavella i de l'Associació de la Gent Gran.

El Govern municipal valora positivament aquest avenç a fi de recuperar la totalitat de l'assistència sanitària al municipi i ha agraït la tasca que s'està portant a terme des de l'àmbit de Salut en aquests darrers mesos.

Darrera actualització: 16.09.2020 | 21:24