Nou èxit del Porta a Porta! Ullastrell se situa al 89% de recollida selectiva

Dimecres, 9 de de març de 2022 a les 20:00

En el passat ple del Consorci de Residus del Vallès Occidental es van presentar les dades de la recollida de residus de la comarca. Ullastrell aconsegueix un nou rècord aconseguint un 89% de reciclatge. 

Aquestes dades superen les del 2020 en què es va obtenir un 55% (any 2020 de gener a setembre recollida amb contenidors, octubre a desembre porta porta).
Amb aquestes dades Ullastrell se situa com el segon municipi de la comarca que més bé separa per davant de Vacarisses, Rellinars o Palau Solità i Plegamans, que també disposen del Porta a Porta. El municipi es queda a tan sols 3 punts de Matadepera qui ostenta la primera posició.
A més, segons informa el Consorci, Ullastrell entraria per primera vegada en el Top 10 dels pobles que més separen a Catalunya en desena posició, sempre a l'espera de les dades oficials de tot Catalunya
L'Ajuntament vol agrair l'esforç i la tasca col·lectiva feta aquest 2020 per totes les veïnes i veïns per gestionar cada vegada millor els nostres residus i per fer d'Ullastrell un referent en la recollida selectiva.

Darrera actualització: 09.03.2022 | 18:31