Nova sessió informativa per acreditar les competències professionals en comerç i restauració

Dilluns, 3 de novembre de 2025

Després de l’èxit de la primera edició celebrada l’any passat, amb més de quaranta persones inscrites, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ullastrell, torna a organitzar una nova sessió informativa sobre el reconeixement de competències professionals, adreçada especialment a persones que treballen o han treballat en els sectors del comerç i la restauració.

Moltes persones han adquirit coneixements i habilitats a través de la seva experiència laboral, però no disposen d’un títol o certificat oficial que acrediti aquesta trajectòria. Aquesta manca de reconeixement pot limitar oportunitats professionals o dificultar la promoció interna. Per donar resposta a aquesta situació, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya impulsa el Servei d’Acreditació de Competències Professionals, que permet validar l’experiència laboral i obtenir una acreditació oficial equivalent a una formació reglada.

Aquesta segona sessió, organitzada pel Consell Comarcal, té com a objectiu acostar aquesta oportunitat a la ciutadania del Vallès Occidental i ajudar les persones interessades a conèixer el procediment i els seus avantatges. Durant l’acte s’explicaran els requisits per participar-hi, els beneficis d’obtenir l’acreditació i els passos per iniciar el procés, i s’obrirà un espai de preguntes per resoldre dubtes. Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal reafirma el seu compromís amb la formació al llarg de la vida i el suport a les persones treballadores del territori, facilitant que puguin acreditar els seus coneixements i millorar les seves oportunitats laborals.

📅 Quan: Dilluns 17 de novembre de 2025, de 14 a 15 h
💻 Format: En línia (es facilitarà l’enllaç uns dies abans)
💰 Cost: Gratuït
📝 Inscripcions: http://bit.ly/3Kn8S2M
📧 Contacte ciutadania: ullas.ocupacio@ullastrell.cat

📧 Contacte comerç: ullas.suportempresa@ullastrell.cat

Darrera actualització: 3.11.2025 | 14:15