Obert als vehicles tot el carrer de la Serra

Dimecres, 28 de març de 2018 a les 20:00

Des d'aquesta tarda de dimecres, ha quedat obert el pas a vehicles en el nou tram del carrer de la Serra, ara ja es pot circular però amb precaució, ja que és una zona semipeatonal i encara amb obres per finalitzar.

Després de quatre mesos d'obres, s'ha finalitzat el primer tram del projecte que era la semipeatonalització d'aquest tram del carrer de la Serra, de manera que ara els cotxes ja poden passar però amb algunes condicions que aquí us detallem:

  • La velocitat no pot superar els 10Km/h
  • El pas dels vehicles és pel carril central que està marcat en un color diferent.
  • Provisionalment, i mentre durin les obres, queda prohibit l'estacionament de vehicles en tot el nou tram, excepte en el lateral dret entre la Pl. Lluís Companys i la Pujada 1 d'octubre, que està reservat per estacionar només en horari comercial i en franges de 15 minuts.
  • Per aquest motiu, el tram entre la Pl. J. Montmany i la Pl. Lluís Companys ja s'hi pot tornar a estacionar, restablint la circulació en sentit únic.

Es prega que circuleu amb molta precaució i estacioneu en la zona habilitada.

Ara queda per finalitzar diferents acabats d'aquest tram, així com el voladís de sobre el camí i col.locar diferents objectes ornamentals i mobiliari urbà. Recordem que per qualsevol dubte o consideració us podeu posar en contacte amb l'Ajuntament on us atendran les peticions.

Darrera actualització: 29.03.2018 | 10:39