Pel mes de febrer, carnestoltes hem de fer!

Dissabte, 3 de febrer de 2018 a les 13:00

Ullastrell a punt per celebrar el Carnestoltes 2018

Com cada any, ja està llesta la programació d’activitats per la festa de l’any més boja i divertida. El Carnestoltes arriba ple de sorpreses i novetats. Ja teniu preparada la vostra disfressa?

La canalla ullastrenca donarà el tret de sortida el divendres 9 de febrer amb la Rua habitual que s’iniciarà a l’Escola Serralavella a les 9.45h i passarà pel Cucut i pels carrers del poble. Enguany en motiu de les obres al c/ Serra, el recorregut es farà per la carretera fins al Cucut i tornarà pel mateix itinerari.

Diumenge 11 de febrer a les 11.30h, cantarem i ballarem  a la plaça de les Escoles amb l’espectacle “Animació per a la mainada... i més grandets” de Jaume Barri. Garantida l’alegria i la gresca!

Seguidament, la festa continuarà a la mateixa plaça de les Escoles amb el Concurs de disfresses, que comptarà amb premis per diferents categories d’edat a les disfresses més simpàtiques i originals i a la millor comparsa. Les inscripcions es faran el mateix diumenge a partir de les 11.00h.
Consulteu les Bases del concurs adjuntes a la notícia.

Finalment, diumenge a les 18.30 h, la sala d'actes del Casal Cultural acollirà el Festival solidari de Carnaval. Un espectacle, organitzat per l’entitat Ullastrell Solidari. Enguany la direcció escènica serà a càrrec de Jordi Sucarrats i podrem gaudir de la millor música, humor, dansa, poesia... de la mà dels veïns del poble, que conformen el repartiment. A més, tots els fons recaptats amb les entrades aniran destinats a projectes benèfics. El preu és de 10€ per a adults i de 5€ per a infants de fins a 12 anys, i les entrades es podran adquirir al mateix Casal a partir d’una hora abans de l’espectacle.

Així doncs, no us oblideu de disfressar-vos pel Carnestoltes d’Ullastrell i gaudiu de la diversió de la festa més boja de l’any!

Us hi esperem!

Darrera actualització: 09.02.2018 | 08:18