Posada en marxa a Ullastrell del programa “Treball, Talent i Tecnologia” de la Diputació de Barcelona

Dimecres, 21 de de juliol de 2021 a les 00:00

Es posa en marxa el projecte “Activitat local i de serveis a persones i ciutadania”, dins del programa “Treball, Talent i Tecnologia” subvencionat per la Diputació de Barcelona, que promourà la transformació digital per augmentar la competitivitat i l’ocupabilitat especialment d’aquelles activitats de comerç, serveis i restauració que posin la mirada en la salut i la qualitat de vida, la sostenibilitat i l’oci i el turisme.

 

El projecte proposa actuar per reforçar de l’activitat econòmica present en l’àmbit local, estimulant i acompanyant la transformació digital de persones i  negocis que aposten per l’adaptació a nous reptes i demandes de la societat. L’objectiu és promoure el talent i la tecnologia amb voluntat de transformar i generar creixement des de l’activitat local i de proximitat.

 

L’actuació arrenca amb un procés de diagnosi inicial amb les activitats econòmiques locals especialment lligades a activitats comercials, de restauració i serveis.

Amb aquesta primera actuació s’identificaran els interessos envers la transformació digital, el nivell de coneixements i maduresa digital i la relació dels negocis envers les prioritats marcades en el projecte pel que fa l’orientació de l’activitat.

A Ullastrell disposarem d’una Agent de Capacitació i Dinamització Digital per desenvolupar l’acció amb un plantejament a mida de les necessitats detectades en els negocis i un assessorament a persones en atur o en actiu que puguin treballar en aquest àmbit.

Aquesta actuació es durà a terme amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental durant aquest any i fins a desembre de 2022 i es desenvoluparà juntament amb els municipis de Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Vacarisses i Viladecavalls.

Darrera actualització: 21.07.2021 | 13:43