REMODELACIÓ DEL PARC DE LA PLAÇA DELS INFANTS

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 10:00

Aquesta remodelació s’engloba dins del Pla de renovació dels parcs infantils que el govern municipal durà a terme durant el mandat 2019-2023.

 

A finals d’aquest mes de Novembre començaran les obres per a la remodelació del parc del Placeta dels Infants.

El pla de remodelació te com a objectiu canviar el disseny dels parcs perquè tinguin més presencia d’elements naturals i promoguin la sociabilització intergeneracional, el joc simbòlic i la imaginació.

 

En aquesta línea, el govern municipal ha dissenyat un pla estratègic per a renovar i reinventar tots els parcs infantils del municipi en els pròxims 3 anys. La idea principal és que cada parc tindrà una entitat pròpia, amb una línea educativa i recreativa diferencial. Tot això mantenint l’essència del municipi, estretament lligada a la pagesia i el món rural.

 

La primera actuació prevista dins d’aquest pla será la remodelació del Parc de la Plaça dels infants. Per l’any 2021 es remodelaran el Parc de la Bassa, situat davant de l’escola, i el Parc de la Peça.

 

La modificació del pressupost per a poder realitzar aquesta remodelació va ser aprovat al Ple extraordinari celebrat ahir per 7 vots a favor del grup d’ERC-Ullastrell i 4 vots en contra del grup de JuntsxCat-Ullastrell.

 

Darrera actualització: 19.11.2020 | 23:45