Setena Fira de l'Oli d'Ullastrell

Dijous, 11 de gener de 2018 a les 00:00

El proper dia 21 de gener es portarà a terme la setena edició de la Fira de l'Oli d'Ullastrell. Enguany comptarem amb més de 30 parades de productes relacionats amb l'oli d'oliva, entre d'ells una gran quantitat de productors d'oli d'Ullastrell

Durant el matí del dia 21 es podran realitzar visites guiades al Molí de l'Oli del Celler d'Ullastrell, visitar una exposició fotogràfica sobre l'oli i les oliveres (Espai Cultural el Progrés), participar de la 2na trobada Sketcher del municipi o ballar amb els més petits amb l'actuació infantil amb la companyia "De Parranda" i el seu espectacle "Gresca Fresca".


Els dies anteriors a la Fira també es realitzen diverses activitats relacionades amb aquest producte local: Dijous 18 el Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya organitza una jornada tècnica sobre la qualitat i la sanitat en l'oli d'oliva. El divendres hi haurà un berenar popular per als més petits i al vespre la inauguració amb la presència de Marc Ribas, cuiner i presentador de Cuines  de TV3, i tot seguit un professional explicarà com fer un correcte tast d'oli, acte que precedirà al 3er concurs popular d'oli d'Ullastrell. El dissabte al matí una excursió per conèixer i retrobar les  oliveres oblidades d'Ullastrell i al vespre el 7è concurs de llançament de pinyol d'oliva. 4 dies intensos plens d'activitats relacionats amb l'oli i l'oliva que pretén un any més ser un aparador de l'Oli d'Ullastrell i dels seus productors.

Adjunt a aquesta notícia podeu consultar la imatge o el PDF amb tota la programació.

Darrera actualització: 12.01.2018 | 10:39