Si treballes o vols treballar en negocis de comerç, restauració o serveis, millora els teus coneixements digitals i tindràs més oportunitats!

Dimecres, 13 de d’abril de 2022 a les 03:00

La difusió de l’oferta, la comunicació amb els clients, la gestió de la compra o els serveis requereix cada vegada més l’ús d’eines digitals per adaptar els negocis a les demandes de la ciutadania. Les persones treballadores en comerços, restaurants i empreses de serveis a les persones han d’incorporar coneixements i desenvolupar habilitats en aquesta línia.

Per adaptar el teu perfil professional a aquesta situació de transformació digital és important identificar quin és el teu nivell i quines són les possibilitats de millora, per preparar-te i oferir un valor afegit, ja sigui en un procés de selecció, per mantenir el lloc de treball o per aconseguir una promoció professional a la teva empresa. Tot plegat necessari en un context en el que les empreses, per ser competitives, han de comptar amb persones amb talent digital per afrontar el canvi d’hàbits i valors en el consum.

 

Per millorar les teves possibilitats per trobar o canviar de feina (ocupabilitat) envers negocis de comerç, restauració o serveis, et proposem que participis en el Programa Treball, Talent i Tecnologia, subvencionat per la Diputació de Barcelona, que desenvolupa l’Ajuntament d’Ullastrell amb la col·laboració del Consell Comarcal, i que t’ofereix la possibilitat de participar en les activitats del projecte “Activitat local i de serveis a persones i ciutadania”. Pots començar participant en una primera sessió que servirà per marcar passos posteriors.

 

Quan? Dimecres 18/05/2022

Hora? De 9:30 a 11:30h

On? a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Ullastrell (C/Serra, 17– Ullastrell)

Cost programa? Gratuït

Inscripció? fent clic aquí.

 

Una iniciativa per a ciutadans i ciutadanes d’Ullastrell que s’ofereix des del Servei d’Ocupació Local (SLO) de l’Ajuntament d’Ullastrell, que té com a objectiu ajudar a les persones en situació d’atur per augmentar les possibilitat de trobar feina o la millora de coneixements de persones en actiu per mantenir el seu lloc de treball o reorientar el seu perfil per a noves ocupacions.

 

 

Si vols més informació, envia’ns un correu electrònic a vegafs@ccvoc.cat  amb l’assumpte “Persones TTT”, tot indicant el teu interès.

Darrera actualització: 13.04.2022 | 03:17