Sol·licituds del Servei de Transport Escolar pel curs 2022-23

Dimecres, 8 de juny de 2022 a les 18:00

Des de dimarts 7 de juny és obert el termini per tramitar les sol·licituds del Servei de Transport Escolar pel curs vinent.

El tràmit es fa majoritàriament en format electrònic. El Consell Comarcal del Vallès Occidental gestiona el servei transport escolar per delegació de competències de la Generalitat de Catalunya. 

Per tramitar una sol·licitud de servei, adreçat a alumnat matriculat en escoles i instituts amb servei de transport escolar, caldrà accedir al portal de tràmits telemàtics de la seu electrònica del Consell Comarcal. 

No obstant, les persones interessades també es podran personar a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental (Oficina d’Atenció Ciutadana i Registre General, ubicada a la Carretera Nacional 150, km. 15 de Terrassa) per tramitar la sol·licitud personalment i en format paper.

Pel que fa a l’alumnat matriculat en centres d’educació especial, la gestió de les sol·licituds de servei continua realitzant-se a través de les direccions educatives de cada centre docent. Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.

Darrera actualització: 08.06.2022 | 18:18