Subvenció Casals d'estiu 2022

Divendres, 13 de maig de 2022 a les 00:00

Aquest curs, totes les famílies amb infants de 3 a 14 anys que s'inscriguin als casals d'estiu del municipi tindran un 25% de descompte.

El Ministeri d'Igualtat i Feminisme ha destinat aquesta subvenció que els municipis gestionarem i que és a través del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Per a poder aplicar aquest ajut cal que les entitats que l'organitzin estiguin inscrites al registre com a entitat del lleure.

L'objectiu d'aquesta campanya és la de facilitar la cura familiar, donant prioritat a les Dones i a famílies amb càrregues més complexes i podent complementar l'ajut per a facilitar la conciliació.

No és un requisit que els infants estiguin empadronats al municipi però si inscrits als Casals durant el període d'estiu.

No s'inclouen els àpats ni les estades nocturnes, així com activitats extraordinàries dins d'aquesta subvenció, però sí que serà valorable per part de la tècnica de serveis socials municipals.

Tant si compliu amb els requisits, voleu fer consulta per complimentar l'ajut o teniu qualsevol dubte demaneu visita als Serveis Socials Municipals trucant al 93 788 72 62 (de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dimecres de 16:30 h a 19:30 h)

Darrera actualització: 13.05.2022 | 12:48