Ullastrell acull una campanya de donació de sang aquest mes de març

Dilluns, 15 de març de 2021 a les 13:00

Cal reservar cita prèvia des del web donarsang.gencat.cat. o a través del telèfon d’atenció al donant 935573566

Ullastrell acull una campanya  de donació de sang aquest mes de març

 

  • La campanya se celebrarà dimarts 23 de març
  • La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies
  • Cal reservar hora per donar sang a donarsang.gencat.cat

 

 

Ullastrell s’ha sumat al conjunt de municipis que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. Dimarts 23 de març de  17 a 20,30 hores , es podrà donar sang a El Progrés Espai Cultural ( Carreró del Progrés)

 

Cal reservar cita prèvia des del web donarsang.gencat.cat. o a través del telèfon d’atenció al donant 935573566

 

Campanyes amb mesures de seguretat

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals.

 

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre i mig amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Darrera actualització: 15.03.2021 | 13:08