V Concurs d'Oli d'Ullastrell

Dimecres, 18 de desembre de 2019 a les 00:00

Ullastrell posa en marxa el V Concurs d'Oli d’Ullastrell.

S’obren les inscripcions als productors locals per proposar el seu oli com a Millor Oli d’Ullastrell. A criteri dels vilatans i d'un jurat format per membres de l'AMEU, el veredicte es decidirà a través d’un tast popular obert a tothom.

El requisit principal és que l’oli sigui d’Ullastrell; els productors que desitgin participar-hi doncs podran recollir una ampolla a l'Ajuntament a partir del 8 i fins al 22 de gener, data límit per aportar el seu oli embotellat.

El tast popular es farà el divendres 24 de gener a les 20.30h, amb un posterior piscolabis, al Bar del Casal Cultural d’Ullastrell. L’acte, dins de la inauguració de la IX Festa i Fira de l'Oli i l'Oliva d’Ullastrell, comptarà amb l’actor Carles Xuriguera i la intervenció del Sr. Joan Pena, director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona i del Sr. Jaume Puig, alcalde de l’Ajuntament d’Ullastrell.

La Fira acollirà del 23 al 26 de gener de 2020 tota mena d’activitats al voltant de l’oli i l’oliva preparades per tots els públics i gustos. El guanyador/a del Concurs se sabrà l’últim dia de la Fira, 26 de gener. Us hi esperem!

Darrera actualització: 20.12.2019 | 11:59