Turisme

Ullastrell, les millors visites del Vallès

Pujar a Ullastrell és pujar a un dels balcons de Catalunya. Al Vallès Occidental i enfilat a una alçada de 342 metres, ens permet gaudir d'unes vistes privilegiades, obertes als quatre punts cardinals, que van des de la mar Mediterrània fins als Pirineus, amb la muntanya de Montserrat com a protagonista. 

El seu terme municipal, el tercer més petit de la comarca amb 7,22 km quadrats, es troba al límit comarcal amb el Baix Llobregat i entre els municipis de Viladecavalls, Terrassa, Rubí i Abrera. I alhora, està situat a dues passes de les principals autopistes, autovies, estacions de ferrocarrils i Rodalies de la Generalitat de Catalunya, i els aeroports del Prat i Sabadell.

Ullastrell sobrepassa els 2.000 habitants des de 2011 i es mostra com un poble integrador i d'acollida a veïns i visitants. 

El Rebost del Vallès

Ullastrell compta amb una llarguíssima tradició agrícola. Podreu gaudir de molts productes locals nascuts de la terra a mans dels nostres pagesos i d'una gran varietat de productes artesans. No podeu marxar d'Ullastrell sense haver tastat el pa, l'oli, el vi, la mistela, el mató, els embotits, fruites i hortalisses i molts d'altres plaers per al gust que es produeixen al nostre poble.

Enmig del Vallès hi trobareu el vostre rebost. Gaudiu-lo!

Un entorn privilegiat

Ullastrell diposa d'un entorn privilegiat. Camins i boscos, rouredes, fonts, miradors, masies i rieres. Trobareu diverses rutes perquè pugueu gaudir d'un bon passeig en família observant carrers i places, o endinsar-vos al bosc per fer esport o per trobar el descans. 

Ullastrell és un petit oasis de natura enmig de les grans ciutats. A més, podreu trobar diverses activitats lúdiques per passar grans moments.

Darrera actualització: 20.09.2016 | 11:40