Tauler d'anuncis

AVISOS!
Tots els avisos
Destacats
Notícies
 • Ajuts al Lloguer Ajuts al Lloguer 15-04-2024

  Publicada la convocatòria d’ajuts al lloguer per a persones que a data 26 de febrer tinguin de 36 a 64 anys (MITMA).
   
  El termini de presentación és del dia 15 d’abril a les 9:00 fins el dia 10 de maig a les 14:00

 • Beques menjador Obert el període per sol·licitar beques de menjador escolar curs 2024-2025 12-04-2024

  Des del dilluns 15 d'abril de 2024 les sol·licituds es podran presentar a l'Ajuntament fins els pròxim 20 de maig. S'haurà de presentar una instància i adjuntar el document de la sol·licitud.

  Es poden acollir a l'ajut individual de menjador escolar els i les alumnes matriculades en un centre educatiu del Vallès Occidental sostingut amb fons públics de Catalunya que disposin de servei de menjador escolar, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, d'educació primària, educació secundària obligatòria i centres d'educació especial.

  L'atorgament de l'ajut individual de menjador escolar estarà subjecte a criteris tant econòmics com socials.

  Consulteu les bases i descarregueu-vos la sol·licitud als arxius adjunts.

 • Caramelles Caramelles 2024 09-04-2024

  Les Caramelles tornen a prendre els carrers d'Ullastrell per celebrar la diada de Pasqüetes.

 • Carril per bicis i vianants al Camí Ral Carril per bicis i vianants al Camí Ral 05-04-2024

  En uns dies s’iniciaran obres de senyalització d’un carril destinat a vianants i ciclistes al Camí Ral, entre el carrer de la Vall i la carretera BV1203. L’objectiu és promoure una circulació segura per aquestes persones i poder enllaçar el Parc de la Vall, i el barri en general, amb el camí dels plataners o d’altres recorreguts.
  Les obres tenen un pressupost inicial de 12.904,43 € iva inclòs i constaran de la senyalització horitzontal mitjançant pintura així com la col·locació d’elements separadors.

 • Setmana gent gran III Setmana de la Gent gran 04-04-2024

  En marxa la tercera setmana de la gent gran d’Ullastrell amb un munt d’activitats de tot tipus coorganitzades conjuntament entre l’Associació de la Colla de la Gent Gran i l’Ajuntament d’Ullastrell. La setmana es va iniciar dilluns de pasqua amb els parlaments de l’Alcalde, el Regidor d’Atenció a les Persones i el President de l’Associació i amb la visualització d’una película al cinema del Casal. Dimarts es va fer un bon esmorzar al bolet tot recorrent aquest saludable circuit. Dimecres la Colla van visitar el Parc Samà de Cambrils i una bona passejada pel port del municipi. Dijous hi ha activitat de gimnàstica, dinar popular de carmanyola, jocs de taula i taller de Sardanes. Divendres Jocs intergeneracionals amb la gent gran i l’alumnat de l’escola Serralavella. Dissabte Campionat de Petanca, Ball en Línia i el monòleg de Seny i Rauxa amb Jordina Biosca. Finalment diumenge de Pasqüetes, Missa, Caramelles, el dinar d’homenatge a la gent gran i per acabar l’espectacle “De Broadway a Hollywood” al casal i una copa de cava a l’espai de la gent gran!

Més notícies
Twitter
Agenda

Accessos directes

Webs d'interès