Els canvis a la Serra ja han començat

Dimarts, 28 de novembre de 2017 a les 00:00

Què hi fan al Carrer Serra? Quant de temps durarà? Hi haurà afectacions als veïns? Com s'ha decidit què es faria? Quin cost tindrà? Com quedarà? Puc veure el projecte?

Vols saber-ho tot de l'obra de millora de la Serra? Doncs aquí tens totes les respostes:

FAQS

Què hi fan al Carrer Serra?

El carrer de la Serra és el centre i eix comercial del poble, però per la seva naturalesa i construcció al llarg dels anys, actualment es trobava amb molts problemes de barreres arquitectòniques, voreres petites i danyades que obligaven quasi al vianant caminar pel centre del carrer comportant la seva perillositat. El fet de ser un carrer, feia que moltes de les activitats que s'hi desenvolupessin generessin conflictes entre el trànsit, els vianants, els paradistes o les festes a realitzar,... i vist que tenim unes grans vistes a Montserrat es va creure oportú construir una balconada que servirà tan de plaça per a diferents activitats i punt de trobada a Ullastrell com per a contemplar les boniques postes de sol que gaudim.

Aquesta setmana s'han iniciat les obres de remodelació de la Serra, que aniran del tram de la Plaça Lluís Companys fins a la Plaça dels Infants. Les obres les portarà a terme l'empresa ISEOVA SL de Terrassa. Consistirà a convertir tot aquest tram de carrer en un sòl d'únic paviment, eliminant barreres arquitectòniques, i la creació de la balconada mirant a Montserrat.

Aprofitant que s'aixeca el carrer, La Mina també es farà uns canvis en els tubs de l'aigua que van a les cases particulars.

Les obres es realitzaran en tres fases, la primera i segona seran el mirador i el tram de carrer que va de la Plaça Lluís Companys fins on hi havia la cabina telefònica. La tercera fase serà fins a la Plaça dels Infants.

La cabina telefònica s'ha guardat com a peça museística, i el telèfon públic a partir d'ara el podreu trobar al Casal.

Quant de temps durarà?

Està previst que la primera i segona fase durin 4 mesos aproximadament des del seu inici.


Hi haurà afectacions als veïns?

Tot i que s'intentarà que siguin les mínimes, és possible que temporalment n'hi hagi alguna. Si fos el cas, seran avisades a través del web, cartelleres, xarxes socials i whatsapp

Com s'ha decidit què es faria?

Es va fer un procés participatiu a finals de 2014 que va tenir una important acollida de veïns i veïnes. Un cop fet el projecte també va estar en exposició pública perquè tots els que ho consideressin oportú fessin al·legacions.

Quin cost tindrà?

La primera i segona fase tindrà un cost de 175.000€
La tercera fase de 50.000€

Com quedarà?

A les imatges adjuntes pots veure com està previst que quedi el carrer

Puc veure el projecte?

I tant! El pots trobar en aquest enllaç

i sinó a l'ajuntament hi ha uns panells del projecte.

Tinc més preguntes....

Pots contactar-nos a l'Ajuntament d'Ullastrell (93.788.72.62) i te les respondrem.

Darrera actualització: 01.12.2017 | 07:49

Imatges

La nova Serra el nou carrer Serra