Exposició pública del projecte d'urbanització del carrer de la Serra

Dimecres, 24 d'agost de 2016 a les 13:25

A partir del dia 29 de juliol, i durant 30 dies, el projecte es troba en fase d’exposició pública al taulell d’anuncis municipal.

El Ple de l’Ajuntament d’ Ullastrell en sessió ordinària de data 20 de juliol de 2016, va aprovar inicialment el Projecte d’urbanització del carrer serra, amb 7 vots a favor (ERC i JxU), 2 abstencions (CiU) i 1 vot en contra (UGO). 

 

Consulta de la documentació

La documentació es pot consultar des de la columna dreta d'aquesta plana i presencialment a l'Ajuntament.

Cita prèvia

Us atendrem amb cita prèvia a l'Ajuntament. Podeu demanar hora al següent telèfon: 93.788.72.62 (de 9h. a 14h), o demanant cita en línia.

Presentació d'al·legacions

Durant tot aquest període d'informació pública es podran presentar al·legacions al document:

  • Presencialment a l'Ajuntament
  • Tramitació online a través d'una instància genèrica

 

Aquest projecte és el resultant del procés participatiu (veure l'enllaç) que es va realitzar a finals del 2014, on es van rebre moltes propostes que es van traslladar a l'equip redactor. Ara es posa en exposició pública per rebre al·legacions tècniques, si s'escau, prèvies a la licitació i posada en marxa del projecte.

Pel Govern, aquesta és una obra d'envergadura que pretén transformar el centre del poble convertint-lo en el principal pol social, comercial i cultural del municipi i millorar l'accessibilitat en aquest tram del carrer Serra.

Darrera actualització: 24.08.2016 | 13:32