Notícies

 • 11-04 Reunió amb el Vicepresident de la Diputació de Barcelona Reunió amb el Vicepresident de la Diputació de Barcelona 16/04/2024

  Dijous 11 d’abril el govern municipal es va reunir amb el Sr. Dionís Guiteras, vicepresident segon de la Diputació, i amb la diputada Olga Serra, de l’Àrea de Comerç. Amb els diputats es va poder compartir projectes i cerca de finançament per a poder-los executar.

 • Foto 10-04 Reunió amb el el Consorci de Residus del Vallès Occidental 16/04/2024

  El dimecres 10 d’abril es va portar a terme una trobada entre el govern local i el President del Consorci de Residus del Vallès Occidental Sr. Rafa Güeto juntament amb el gerent Sr- Albert Planell. Es va poder compartir les accions del consorci respecte a Ullastrell així com les diferents col·laboracions que es porten a terme, acabant amb una valoració molt positiva de la relació consorciada.

 • Ajuts al Lloguer Ajuts al Lloguer 15/04/2024

  Publicada la convocatòria d’ajuts al lloguer per a persones que a data 26 de febrer tinguin de 36 a 64 anys (MITMA).
   
  El termini de presentación és del dia 15 d’abril a les 9:00 fins el dia 10 de maig a les 14:00

 • Beques menjador Obert el període per sol·licitar beques de menjador escolar curs 2024-2025 12/04/2024

  Des del dilluns 15 d'abril de 2024 les sol·licituds es podran presentar a l'Ajuntament fins els pròxim 20 de maig. S'haurà de presentar una instància i adjuntar el document de la sol·licitud.

  Es poden acollir a l'ajut individual de menjador escolar els i les alumnes matriculades en un centre educatiu del Vallès Occidental sostingut amb fons públics de Catalunya que disposin de servei de menjador escolar, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, d'educació primària, educació secundària obligatòria i centres d'educació especial.

  L'atorgament de l'ajut individual de menjador escolar estarà subjecte a criteris tant econòmics com socials.

  Consulteu les bases i descarregueu-vos la sol·licitud als arxius adjunts.

 • Caramelles Caramelles 2024 09/04/2024

  Les Caramelles tornen a prendre els carrers d'Ullastrell per celebrar la diada de Pasqüetes.

 • Carril per bicis i vianants al Camí Ral Carril per bicis i vianants al Camí Ral 05/04/2024

  En uns dies s’iniciaran obres de senyalització d’un carril destinat a vianants i ciclistes al Camí Ral, entre el carrer de la Vall i la carretera BV1203. L’objectiu és promoure una circulació segura per aquestes persones i poder enllaçar el Parc de la Vall, i el barri en general, amb el camí dels plataners o d’altres recorreguts.
  Les obres tenen un pressupost inicial de 12.904,43 € iva inclòs i constaran de la senyalització horitzontal mitjançant pintura així com la col·locació d’elements separadors.

 • Setmana gent gran III Setmana de la Gent gran 04/04/2024

  En marxa la tercera setmana de la gent gran d’Ullastrell amb un munt d’activitats de tot tipus coorganitzades conjuntament entre l’Associació de la Colla de la Gent Gran i l’Ajuntament d’Ullastrell. La setmana es va iniciar dilluns de pasqua amb els parlaments de l’Alcalde, el Regidor d’Atenció a les Persones i el President de l’Associació i amb la visualització d’una película al cinema del Casal. Dimarts es va fer un bon esmorzar al bolet tot recorrent aquest saludable circuit. Dimecres la Colla van visitar el Parc Samà de Cambrils i una bona passejada pel port del municipi. Dijous hi ha activitat de gimnàstica, dinar popular de carmanyola, jocs de taula i taller de Sardanes. Divendres Jocs intergeneracionals amb la gent gran i l’alumnat de l’escola Serralavella. Dissabte Campionat de Petanca, Ball en Línia i el monòleg de Seny i Rauxa amb Jordina Biosca. Finalment diumenge de Pasqüetes, Missa, Caramelles, el dinar d’homenatge a la gent gran i per acabar l’espectacle “De Broadway a Hollywood” al casal i una copa de cava a l’espai de la gent gran!

 • Programació cultural Primavera 2024 Programació cultural Primavera 2024 03/04/2024

  Seguim amb la programació cultural de primavera 2024

  No us perdeu totes les activitats programades per gaudir de la cultura, la natura i l'esport.

  Us hi esperem!

 • Oferta de feina Ets arquitecte tècnic/ca? Aquest oferta t'interessa 26/03/2024

  Arquitecte tècnic/ca: 357823
  Gestió de processos administratius i tasques encomenables. Incorporació immediata.

  https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina

  Si estàs interessat/da o coneixes a algú que pugui estar-ho, heu de fer la inscripció mitjançant els enllaços adjunts a cada anunci.

  ℹ️ Apunta't al Servei Local d'Ocupació:
  ☎️93 788 72 62 Dimarts de 09:00 h a 14:00 h
  📲 Whatsapp al 671 66 05 13

 • Sequera Ullastrell torna a incomplir les restriccions de la sequera 26/03/2024

  Segons les dades del mes de gener i febrer Ullastrell ha tornat gastar més aigua de la permesa pel pla de Sequera de la Generalitat de Catalunya.
  Aquest darrer mes de febrer, per exemple, Ullastrell ha consumit 231 litres per habitant/dia quant bona part del mes estava limitat a 200 litres habitant i dia. Tot i això cal remarcar que en els mesos de gener i febrer del 2024 s’han abocat 4.000 m3 menys que en el mateix període de l’any 23 i per tant, aquesta dada fa constatar l’esforç de la ciutadania en l’estalvi d’aigua.

  Per altra banda l’ACA ha imposat finalment una multa a l’Ajuntament de 2.059’95 € per l’excés de consum del passat mes de setembre.
  L’Ajuntament, conjuntament amb l’empresa concessionària, han iniciat una sèrie de mesures a fi de millorar el rendiment de la xarxa. En aquest sentit es portaran a terme de forma immediata inversions en infraestructura tècnica per valor de 18.971’69€ per poder sectoritzar la xarxa del nucli urbà amb més fiabilitat. També s’han realitzat campanyes de detecció i localització de fuites (amb prelocalitzadors: correladors i geòfon).En els darrers mesos s'ha fet tota la xarxa del Cal Jep, i part de la xarxa de Can Amat i de la xarxa “Poble” sense èxits considerables.


  S’ha constituït també un comitè tècnic de la sequera (Govern, Serveis Tècnics i Empresa adjudicatària) per poder fer un seguiment més acurat i per a la presa de decisions respecte al consum d’aigua. Una de les mesures que s’ha decidit és baixar la pressió de l’aigua en el sector del nucli urbà. També es faran observacions sobre el consum nocturn (per detectar possibles fuites) així com demanar a l’ACA la L’Ajuntament va demanar a ACA subvencions per a la millora de la xarxa per valor de 606.548’49 € dels quals han estat atorgats a Ullastrell un total de 300.000 €. Aquesta injecció de diners ha de suposar una millora important en la xarxa en baixa del municipi.

 • premi La Mar Puig i el Mateu Peramiquel guardonats amb el premi "Talent 2024 en Arts escèniques" 23/03/2024

  La Mar Puig i el Mateu Peramiquel (@wecolourmusic) han estat guardonats amb el premi "Talent 2024 en Arts escèniques" atorgat per la fundació Impulsa Talentum.

  "Per la combinació d'una trajectòria ascendent i exitosa en l'àmbit de les arts escèniques, de forma integral i amb un fort contingut social gràcies al Musical Alan, que ha aconseguit arribar a noves generacions d'espectadors gràcies a una temàtica d'interès i d'actualitat".

  ENHORABONA!

 • Cartell concurs punt de llibre XV Concurs de Punt de llibre 22/03/2024
  Amb la finalitat de promoure l'esperit artístic i fer créixer l'interès per la lectura dels infants d'Ullastrell, la Biblioteca Josep Massagué convoca el XV Concurs de Punt de Llibre, aprofitant que les criatures tindran vacances de Setmana santa per rumiar i fer la seva pròpia creació.
   
  Arrel de la motivació en els últims anys al poble en nous esports, la temàtica proposada enguany és L’ESPORT A ULLASTRELL.
   
  Termini: fins màxim divendres 19 d'abril
  Com: els treballs hauran de ser lliurats a l'Ajuntament d'Ullastrell o a la Biblioteca Josep Massagué
  Categories: de 6 a 12 anys (de 1r a 6è de Primària)
   
  Veure Bases adjuntes.
   
  Endavant amb punts de llibre ben originals i creatius!
 • Eleccions Consulta Cens electoral eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024 21/03/2024

  El proper dia 12 de maig de 2024 se celebren les eleccions al Parlament de Catalunya. Per aquest motiu, s'informa que entre els dies 25 de març de 2024 i 1 d'abril de 2024 s'atorga un període per a la consulta i, en el seu cas, reclamació de la inscripció en el Cens Electoral.

  Les reclamacions podran presentar-se electrònicament amb el sistema Cl@ve, seguint les indicacions de la següent url <<https://www.ine.es/dyngs/CEL/index.htm?cid=996#is1022>>; o bé directament a l'Ajuntament o, en el seu cas, al Consulat corresponent.

  En aquests casos, serà necessari que s'aporti Certificat de Padró, en el qual hi consti que la persona que sol·licita la reclamació està inscrita com a resident en el Padró d'Habitants del Municipi, amb les dades que reclama, indicant des de quina data hi consti. A més, hi haurà d'adjuntar un document d'identificació (DNI, carnet de conduir o passaport).

 • Bases i Concurs de microcontes - Ullastrell 2024 IV Concurs de microcontes - Ullastrell 2024 20/03/2024
  Amb la voluntat de fomentar i divulgar la creació literària, la Biblioteca Josep Massagué i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ullastrell convoquen aquest any novament el Concurs de Microcontes, amb l’objectiu d’animar les noves generacions en l’escriptura amb una modalitat àgil i assequible.
   
 • Podi L'esport torna a estar d'enhorabona 19/03/2024

  L'esport a Ullastrell torna a estar d'enhorabona. 


  Després d'un cap de setmana replet de futbol, bàsquet, futbol flag i la Cursa de Muntanya  Serralavella,  tenim una altra molt bona notícia. 

  L'Abel Serra Sucarrats ha quedat SOTSCAMPIÓ DE CATALUNYA de la categoria ABSOLUTA que es va celebrar a Castellfollit de la Roca.

  Moltíssimes felicitats!!

 • Circuits esportius de proximitat Circuits esportius de proximitat 15/03/2024

  Demà dissabte s'inicien les obres de senyalització de 2 cricuits esportius de proximitat, el del Bolet i el del Pont del Masover. Ambdues rutes comptaran ara amb una senyalització pròpia que promocionarà cada recorregut i farà més fàcil la ruta. El cost total de l'actuació és de 13.694'78 € iva inclòs. Els projectes són fruit del treball conjunt entre l'Ajuntament d'Ullastrell  i la Diputació de Barcelona.

 • Resultats RESUM DE RESULTATS DEL SERVEI LOCAL D'OCUPACIÓ 14/03/2024

  RESUM DE RESULTATS DEL SERVEI LOCAL D'OCUPACIÓ D'ULLASTRELL DURANT EL 2023. 

 • Plaques Comunitat Energètica Local a Ullastrell 13/03/2024

  La  Diputació de Barcelona va presentar el primer esborrany del projecte de la comunitat energètica local a l’Ajuntament d’Ullastrell, redactat gràcies a aconseguir una subvenció de la  Diputació per la redacció d’aquest projecte, l’ordenança i la fase de concurs.
  Amb la mirada en la transició energètica i en la sobirania energètica, aquesta iniciativa neix per impulsar la transició energètica a Ullastrell amb els següents objectius: afavorir l’ús d’energies renovables enfront els combustibles fòssils; contribuir a complir els objectius de reducció d’emissions de CO2; fomentar la participació ciutadana en la transició energètica; tenir certa sobirania energètica com a municipi i establir mecanismes per lluitar contra la pobresa energètica i rebaixar la factura elèctrica dels veïns i veïnes del municipi.
  Aquesta comunitat energètica local, que estarà formada per varies instal·lacions d’energia solar fotovoltaica existents i alguna planificada a futur, ha de servir per dotar d’energia renovable a edificis municipals i també a veïnatge del municipi. Per fer-ho, l’Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania la cessió d’una part de les plaques fotovoltaiques dels equipaments públics (1kWp per família).
  La previsió inicial es tenir engegada la iniciativa a finals d’any 2024.

 • Ampliació de la zona “platja” a la Piscina Municipal Ampliació de la zona “platja” a la Piscina Municipal 12/03/2024

  Han començat les obres per ampliar la zona de “platja” a la piscina municipal. Actualment la instal·lació només compta amb una zona de platja a la part sud de la piscina. Un cop finalitzades les obres hi haurà doncs dues zones amb gespa i ombra per poder seguir gaudint del servei. En l’àmbit de la jardineria i sequera, es regarà amb aigua recuperada.
  Les obres tenen un cost inicial de 15.838’23 euros iva inclòs.

 • Franges de Protecció d’Incendis al Nucli Urbà Franges de Protecció d’Incendis al Nucli Urbà 11/03/2024

  S’inicien les obres per a l’obertura de les franges de protecció d’incendis al nucli d’Ullastrell tant en el perímetre del poble com en les zones boscoses internes de propietat municipal.
  Aquest és un projecte tècnic demanat per l’Ajuntament i redactat pels enginyers de la Diputació de Barcelona per poder donar compliment a la normativa actual contra incendis. Aquesta normativa obliga als municipis a tenir unes franges de protecció i a rebaixar de forma dràstica la densitat d’arbrat, arbust i herba al voltant del nucli, i com dèiem, en les zones boscoses internes, per evitar la propagació del foc als habitatges.
  La normativa contra incendis estableix una zona amb una densitat concreta d’arbrat i arbust cosa que farà que, en algunes zones, l’impacte sigui important i molt visual. Algunes de les zones més afectades a nivell intern seran el Parc del Turó del Rector, la zona d’arbres entre la carretera i el camp de futbol o la zona del magatzem municipal. A nivell extern la franja serà molt vistosa a les zones de davant ajuntament, camí de la roureda, entre d’altres.
  Tot i que en alguns trams l’actuació pugui semblar a priori escandalosa, l’obra es porta a terme a partir del projecte generat per la Diputació de Barcelona, amb la direcció d’obra per part d’una enginyeria agroforestal i per una empresa especialitzada, adjudicatària d’un concurs públic. Insistir en que l’obra es realitza per complir normativa i, sobretot, per poder aplicar accions contra els incendis forestals i la seva possible afectació als habitatges i, per tant, a les persones.
  El cost inicial de l’obra és de 51.670’64 euros i es portarà a terme en les properes setmanes.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49